1200x630 smartfront

Besök Fasadgruppen och SmartFronts seminarium på mässan!

På FastighetsMässan har vi ett gediget seminarieprogram med över 40 talare. På våra två scener och i våra konferensrum kommer många spännande och viktiga ämnen kommer att lyftas och diskuteras mellan profiler från branschen. Den 25 november kommer Stefan Forsberg från SmartFront och håller ett seminarium om innovativa lösningar vid fasadrenoveringar. 

– Genom att tänka helhet vid renoveringar av alla fastigheter, skapar vi både god ekonomi och bra boendemiljö. Med vår renoveringsmetod kan vi tillsammans bidra till en bättre miljö och som dessutom kan delfinanserias av de energistöd på 4,3 miljarder som finns att söka. Hur berättar jag i vårt föredrag. Välkommen!

Om seminariet:
Missa inte tillfället att lyssna på när SmartFront berättar om sin innovativa lösning vid fasadrenovering med en mer energieffektiv isolering. SmartFront är en unik ventilationslösning som, på ett smart och enkelt sätt, uppgraderar ventilationen på befintliga fastigheter som även har behov av tilläggsisolering. Systemet förbättrar miljön för de boende och minskar uppvärmningskostnaderna, vilket minskar negativ miljöpåverkan. SmartFront-metoden skapar energismarta fastigheter och minskar din energiförbrukning upp till 75%.

Var: FastighetsMässan, konferensrum E3.
När: 25/11 kl. 12:00-13:00

Registrera er till seminiariet här.

Scroll to Top