mediascreen-1200x630

Behöver ni digital skyltning till era fastigheter? Missa inte att besöka Mediascreens monter!

Berätta lite om ert företag, vilka är ni?
Mediascreen utvecklar och tillhandahåller digital skyltning för butiker, kontor och fastigheter – såväl inomhus som utomhus. Vi erbjuder allt ifrån behovsstudie, hårdvara och mjukvara till installation och service. Utöver det erbjuder vi även produktion av innehåll och administration, vi kan även erbjuda finansiering. Våra lösningar hjälper till att skapa uppmärksamhet, informera och öka försäljningen.

Vad kan man förvänta sig att se i er monter på FastighetsMässan?
På mässan kommer deltagare och besökare får ta del av vårt specifika erbjudande riktat till fastighetsbranschens olika delar. Här kommer vi kunna se våra digitala skyltar för hyresgästredovisning, fastighetsinformation, väder och koordination till bland annat närmaste avgång i närområdets lokaltrafik så väl som vilken låt och artist som spelas i hissar och entréer. Man kan även ta del av hur vårt administrativa gränssnitt ser ut och hur enkelt det är att uppdatera ett stort fastighetsbestånd med ny information.

Varför är mässan viktigt för er som utställare?
Vi vill möta branschen vid ett samlat och koncentrerat tillfälle och demonstrera vad vi kan och vad vi har lärt oss genom alla våra installationer. Vi vill visa
branschen möjligheterna med digitala lösningar generellt och våra lösningar specifikt.

Till sist, varför ska man inte missa att besöka FastighetsMässan Stockholm 2021?
Vi med många anser att de senaste två åren har förändrat fastighetsbranschen fundamentalt med nya rutiner, nytt fokus och spännande framtida möjligheter – här borde vara ett ypperligt tillfälle att ta del av dessa

Varmt välkomna till FastighetsMässan, Mediascreen! Besök dem i sin monter Q:02.

Kolla in hela Mediascreens profil här.

Scroll to Top