Per Bäckstrand

Lyssna till Per Bäckstrand på Zumtobel

På FastighetsMässan har vi ett gediget seminarieprogram med över 40 talare. På våra två scener kommer många spännande och viktiga ämnen kommer att lyftas och diskuteras mellan profiler från branschen. En av våra talare är Per Bäckstrand från Zumtobel som kommer att annordna seminariet “Framtidssäkra och hållbara byggnader med intelligent belysning som en del av infrastrukturen.”

Vem är du? Vad är din relation till FastighetsMässan? 
Nordisk produktchef på Zumtobel Group med ansvar för belysningsvarumärkena Thorn och Zumtobel. Jag kommer att vara talare på mässan och berätta om hur vi ser hur de olika driftsdisciplinerna blir allt mer sammankopplade och hur detta skapar ökad slutkundsnytta.

Utifrån din yrkesroll, vilka förändringar till följd av pandemin tror du kommer att ha störst påverkan på din bransch?
Mer till arbetssättet där digitala möten kommer att leva kvar, även om vi alla ser fördelar med det personliga mötet. Men att resa i arbetet som många gjorde innan pandemin tror jag det dröjer innan vi kommer tillbaka till. Om vi gör det.

Utifrån din yrkesroll, vilka utvecklingar ser du komma i fastighetsbranschen under de närmsta åren?
Hållbarhet och cirkulär ekonomi kommer att bli den stora frågan igen. Sedan hur vi kopplar ihop olika system för ökad kundnytta, så mer mot lösningar istället för produkter.

Varför ska man besöka FastighetsMässan i Stockholm november 2021?
Möjlighet till att träffas och nätverka. Sedan är det enklare att ta till sig ett budskap i det personliga mötet i en dialog, än att få det matat via digitala plattformar eller sociala medier.  

Välkommen till FastighetsMässan, Per och Zumtobel! Ni ser honom i seminariet “Framtidssäkra och hållbara byggnader med intelligent belysning som en del av infrastrukturen”

Kolla in Zumtobels profil här.

Kolla in hela seminarieprogrammet här.

Scroll to Top