Nrlyze

“Vi behöver mer energi, mycket mer, och den går inte att skapa i den takt vi behöver den.”

Det nystartade bolaget Nrlyze ställer ut på FastighetsMässan med spännande produkter grundat på visionen om att reducera den mängden energi som uppkommer vid drift av fastigheter.

Berätta lite om ert företag, vilka är ni?
Nrlyze startades 2020 av ett team av nyfikna entreprenörer, fastighetsägare, drifttekniker och ingenjörer som nu byggt det vi saknat under decennier. Vår vision är at reducera allt slöseri med energi som uppkommer vid drift av fastigheter. Det som blev startskottet till Nrlyze var insikter jag (Lars Hansson) fick när jag var med och etablerade Northvolt. Jag insåg då hur vårt samhälle kommer påverkas av den pågående elektrifieringen. Vi behöver mer energi, mycket mer, och den går inte att skapa i den takt vi behöver den. Vi måste reducera vår konsumtion!

Vad kan man förvänta sig att se i er monter på FastighetsMässan?
Vi kommer visa upp vår AI baserade analysplattform och våra egenutvecklade IoT-lösningar för mätning. Man får även möjlighet att se hur vår optimering påverkar energiförbrukning och inomhusklimat positivt. Vi kommer även visa hur den mäts och kan följas upp i t.ex. bostadsrättsföreningens årsredovisning.

Varför är mässan viktigt för er som utställare?
Eftersom Nrlyze är ett nystartat bolag behöver vi nå ut och visa upp vilka möjligheter fastighetsägare har och hur enkelt det är att minska sin energiförbrukning. Det är även en bra möjlighet att träffa bransch kolleger och utbyta erfarenheter och tankar om framtiden.

Till sist, varför ska man inte missa att besöka FastighetsMässan Stockholm 2021?
Då missar man möjligheten at träffa oss och på ett enkelt och sinnrikt sätt minska sin energiförbrukning med liten eller ingen investering.

Varmt välkomna till mässan, Nrlyze! Besök dem i deras monter H:01B och ta reda på hur ni  kan optimera er energiförbrukning.

Scroll to Top