John Stenman

Hallå där John Stenman på Digital Låssmed!

Varje edition tar vi in ett nytt område på mässan som vi kallar Flavour of the year. För 2021 har vi valt att sätta fastighetssäkerhet under luppen. Ett av våra utställande bolag inom detta område är Digital Låssmed som är specialister på digital lås- och passerteknik. Här får vi prata med John Stenman, Brand Manager på Digital Låssmed.

Hej John Stenman! Berätta gärna lite om dig själv och ert företag.
Digital Låssmed är ett initiativ från Prosero Security Group för att kvalitetssäkra leverans och förvaltning av digital låsteknik. Vi kommer från säkerhetsbranschen och kombinerar traditionell låssmedskunskap med digital teknik.

Vad kan man förvänta sig att se i er monter på FastighetsMässan?
Vi kommer visa hur fastighetsägare och förvaltare sparar tid och pengar samt får bättre kontroll genom att använda vår Låsportal. Även för boende i flerbostad förenklar vi vardagen genom att möjliggöra öppning med mobiltelefon samt smidig beställning av fysiska boendenycklar eller taggar.

Varför är mässan viktig för er som utställare?
Då vi hela tiden utvecklar våra lösningar är det viktigt för oss att ha en tät dialog med både beslutsfattare och användare.

Hur ser du på utvecklingen av digitala lås och vikten av att digitalisera Fastighetsbranschen?
I takt med att de digitala lösningarna erbjuder större besparingar och mervärden i form av bekymmerfrihet och avlastning kommer den att införas. Jag tror ingen kommer införa digitala lösningar som ett självändamål.

Till sist, vad ser ni mest fram emot med FastighetsMässan Stockholm 2021?
Att träffa alla kunder och branschkollegor 😊

Vi hälsar Digital Låssmed välkomna till FastighetsMässan! Ni träffar dem i monter C:20.

Kolla in Digital Låssmeds produkter här.

Läs mer om Digital Låssmed på deras hemsida.

Scroll to Top