Peter Hovlund

Peter Hovlund talar på mässan!

På FastighetsMässan har vi ett gediget seminarieprogram med över 40 talare. På våra två scener kommer många spännande och viktiga ämnen kommer att lyftas och diskuteras mellan profiler från branschen. En av våra talare är Peter Hovlund! Lär känna honom bättre här.

Vem är du? Berätta gärna lite om dig själv.
Jag arbetar som distriktschef på ÖrebroBostäder AB. I mitt arbete så ansvarar jag för vårt arbete i 2 av våra stadsdelar här i Örebro. Den ena av dessa; Vivalla, är ett av polisens särskilt utsatta områden. I Vivalla har vi renoverat vårt bestånd de senaste 10 åren och kommer så göra i 20 år till. Med anledning av detta får vi chans att göra förändring som gör området både mer trivsamt och tryggt.

Vad kommer du att göra på FastighetsMässan?
Jag ska medverka i ett panelsamtal om trygghet i det offentliga rummet.

Utifrån din yrkesroll, vilka utvecklingar ser du komma i fastighetsbranschen under de närmsta åren?
Trygghetsfrågan är och kommer att vara viktig. En allmän oro i samhället påverkar så klart våra hyresgäster och vi måste göra det vi kan för att komma till rätta med det. Sedan är ju självklart hela digitaliseringsresan viktig för oss och här kan vi så klart hitta innovationer för att förbättra tryggheten också.

Varför ska man inte missa att besöka FastighetsMässan i november?
Bra fråga =) Det är första gången jag deltar så, lite svårt att svara… men de jag sett av programmet ser bra ut och många intressanta utställare.

Välkommen till FastighetsMässan, Peter Hovlund! 

Se hela seminarieprogrammet här.

Peter hovlund stående
Scroll to Top