parakey

Ta del av Parakeys digitala lås på mässan!

Varje edition tar vi in ett nytt område på mässan som vi kallar Flavour of the year. För 2021 har vi valt att sätta fastighetssäkerhet under luppen. Ett av våra utställande bolag inom detta område är Parakey som utvecklar digitala lås. Vi tog oss ett snack med dem inför mässan!

Berätta lite om ert företag, vilka är ni?
Parakey är Nordens ledande leverantör av mobil access med över 200 000 användare. Vi utvecklar och säljer en digital accessplattform där en smartphone används för att öppna låsta utrymmen såsom lägenheter, kontor, garage etc.

2020 lanserade vi marknadens första professionella digitala lås, Parakey PDL, som möjliggör mobil access till utrymmen som idag saknar elektromekaniskt lås (t ex dörrar till lägenheter, konferensrum och förråd).

parakey 2

Vad kan man förvänta sig att se i er monter på FastighetsMässan?
I monter F:12B kan du som besökare förvänta dig att hitta ett härligt gäng från Göteborg som erbjuder dig möjlighet att klämma och känna på det nya och unika professionella digitala låset Parakey PDL. Med helt dold installation utan åverkan på dörr, tre öppningssätt (app, fysisk nyckel eller annat system) och valbarhet mellan batteridrift eller fast spänningsmatning kommer du inte bli besviken!

Våra besökare kommer även få testa hur enkelt mobila nycklar kan skapas och skickas, via app, plattform eller oändliga integrationsmöjligheter.

Varför är mässan viktigt för er som utställare?
Vi lanserade Parakey PDL, vår största produktlansering hittills, under en pandemi, så att nu äntligen få träffa nya och befintliga kunder för att fysiskt visa våra nya produkter och funktioner är fantastiskt kul! Som en klok sa, “ett fysiskt möte är alltid ett fysiskt möte”!

Vi hälsar Parakey varmt välkomna till FastighetsMässan! Lär er allt om digitala lås när ni besöker deras monter F12B den 24-25 november på Kistamässan.

Kolla in Parakeys produkter här.

parakey logo
Scroll to Top