mobility 46

Starta er digitala parkeringsrevolution med Mobility46!

Mobility46 är en av utställarna på FastighetsMässan den 24-25 november i Stockholm! Vi tog oss en pratstund med detta spännande SaaS-bolag.

Berätta lite om ert företag, vilka är ni?
Mobility46 är SaaS-bolaget som har utvecklat ett digitalt affärssystem som revolutionerar parkeringsförvaltningen för fastighetsägare. Systemet automatiserar administrationen, ökar driftnettot och gör det möjligt att tjänstefiera parkeringsytor med exempelvis integrerad elbilsladdning och delad mobilitet.

Bolaget grundades 2011 av Johannes Asp (VD) och Pelle Sjögren (COO) och har idag över 40 000 dagliga användare och 3 000 företag som använder Park46, däribland Klövern, Fastighetsägarna Service och Securitas.

Vi drivs av visionen “The Future Car Park” och en vilja att få med hela fastighetsbranschen på det digitala tåget – när parkeringsytorna har blivit digitaliserade är möjligheterna för nya tjänster på parkeringsytan näst intill oändliga! Läs gärna mer i vår kunskapsbank.

parkeringsrevolution

Vad kan man förvänta sig att se i er monter på FastighetsMässan?
Vi kommer att stå i monter L:09 tillsammans med Elbilio, vilket ger alla som är nyfikna på digitaliserad parkeringsförvaltning med integrerad elbilsladdning och delad mobilitet ett perfekt tillfälle att prata med alla experter på en gång!

Besök oss för att ta en kopp kaffe och diskutera det senaste inom digital parkering och elbilsladdning för fastighetsägare. Berätta om hur er parkeringsförvaltning ser ut idag, vilka utmaningar ni har och vad era kunder efterfrågar, så kan vi hjälpa er med förslag på hur ni kan nutidssäkra ert parkeringserbjudande genom digitala kundresor och lönsammare organisation.

Varför är mässan viktigt för er som utställare?
Vi befinner oss mitt i en samhällstransformation där mobilitet och elbilsladdning står i fokus. Parkering är inte längre bara statiska ytor, utan snarare en strategisk tillgång med dynamiska tjänsteytor, som exempelvis integrerad elbilsladdning, bilpooler och varuleveranser.

Det här är något som är självklart för oss som driver den här digitala parkeringsrevolutionen – men det finns fortfarande många fastighetsägare som förvaltar sina parkeringstillgångar på det traditionella, manuella sättet – Fastighetsmässan är en viktig kanal för att sprida medvetenheten i branschen om att det finns ett mer effektivt och framtidssäkrat sätt att förvalta sina parkeringstillgångar.

future car park

Med hjälp av ett Parking Management System får fastighetsägare bättre överblick över sina tillgångar och det blir enklare att anpassa parkeringserbjudandet efter sina kunders behov. Många av de manuella processerna automatiseras, samtidigt som parkören själv kan hantera allt kring sin parkering via en smartphoneapp, vilket leder till ett smidigare arbetsflöde och nöjdare kunder.

Till sist, varför ska man inte missa att besöka FastighetsMässan Stockholm 2021?
Det är hög tid för fastighetsbranschen att samlas, utbyta idéer och ta steget in i framtiden – Fastighetsmässan är den perfekta platsen för detta!

Varmt välkomna till FastighetsMässan, Mobility46! Besök deras monter L:09 och lär känna dem ytterligare den 24-25 november på Kistamässan.

Scroll to Top