Caroline Larsson ny Sales Executive på FastighetsMässan!

Teamet hos FastighetsMässan har fått ett nytt tillskott! Varmt välkommen säger vi till vår nya Sales Executive Caroline Larsson!

Välkommen till FastighetsMässan-teamet, Caroline! Vill du berätta lite om dig själv?
Jag har jobbat med försäljning i närmare 30 år i olika branscher samt på varierande positioner. Har sedan november 2018 arbetat på Easyfairs med andra mässor och det känns fantastiskt roligt att nu få ansluta till Fastighetsteamet.

Vad ser du mest fram emot i ditt arbete med mässan?
Mest att få lära känna utställare och samarbetspartners på en sådan här väletablerad mötesplats som funnits i 12 år. Att jag dessutom får jobba med ett proffsigt team och samtidigt få en större insikt i fastighetsbranschen känns väldigt tillfredställande.

Vad är det du brinner för i ditt jobb som Sales Executive?
Under mina år inom försäljning så är det i mötet med kunden och att bygga goda relationer som skapat en hög motivering hos mig. I arbetet med den här typen av mässa är det en fantastisk känsla när den första mässdagen infinner sig och man får se resultatet av ett gediget arbete som pågått under ett helt år.

Mässan arrangeras den 24–25 november. Vilka anledningar har man att längta till mötesplatsen, som du ser det?
Efter det gångna 1 ½ året tror jag först och främst att många har ett stort behov av att träffa branschkollegor igen. Med vårt nya fokus på förvaltning av miljön kring den befintliga fastigheten blir årets mässa en av höjdpunkterna för beslutsfattare och deras leverantörer. Dessutom erbjuds ett brett gediget seminarieprogram med många intressanta inslag. Det är väl något att längta till!

Till sist, ett slutord till våra utställare och besökare?
Vi ses på Kistamässan den 24 – 25 november, varmt välkomna!

Välkommen till mässteamet, Caroline!

Scroll to Top