Fastighetsmässan återvänder till Göteborg 2023

Fastighetsbranschen återfår sin mötesplats i Göteborg – nu i Prioritet Serneke Arena.

Under hösten hösten 2020 meddelade arrangören Easyfairs att Fastighetsmässan i Göteborg ställdes in på grund av de då rådande omständigheterna och besöksrestriktionerna för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Nu, halvåret senare, ser vi med glädje på utvecklingen och planen för avvecklingen av restriktioner och kan meddela att mässan återvänder till Göteborg i september 2023.

Den 13-14 september arrangeras Fastighetsmässan Göteborg i Prioritet Serneke Arena. Mässan har arrangerats i Göteborg sedan 2011 och är en uppskattad och välettablerad mötesplats för branschen.

”Mässan behövs i våra tre största städer och att nu kunna återintroducera den i Göteborg känns fantastiskt. Vi har de senaste månaderna tagit emot många förfrågningar från angelägna utställare och ser nu fram emot att kunna öppna upp bokningen” säger Josefine Andersson, säljansvarig för Fastighetsmässorna på Easyfairs.

Mer information om samarbetet med Prioritet Serneke Arena.

Scroll to Top