Freddy Jönsson Hanberg

Freddy Jönsson Hanberg – Ny paneldebatts moderator för fastighetsmässan Stockholm

Den 24 november 15.30 håller Fastighetsmässan paneldebatten Säkerhet i fastighetsbranschen och ingen mindre än Freddy Jönsson Hanberg kliver in som moderator.

Freddy deltar idag i rollen som chef för strategisk rådgivning på MW Group, ett företag som arbetar med privat och offentlig sektor i hela Norden. Utöver strategisk rådgivning erbjuder de cybersäkerhet, bildinsamling med drönare, fältinstallationer och övning- allt för ett starkare och välmående samhälle. MW Group ingår i samma koncern som Slättö, en stor fastighetsaktör vars huvudsakliga verksamhetsområde är att förvalta alternativa investeringsfonder.

Freddy har under sin tid haft uppdrag för bland annat Försvarsmakten, Socialstyrelsen och Volvo Group. Nu sitter han i ett projekt med Business Region Örebro och menar på att Fastighetsmässan är av stor vikt för det arbete han gör eftersom det är där han kommer i kontakt med de aktörer från industri- och logistikfastighetssidan.

Han har även samarbetat med logistikprofilen Hilda Hultén på bland annat Logistikläget på Berns som handlade om just logistikfastigheter.

Varmt välkommen till Fastighetsmässan Stockholm!

Scroll to Top