IFMA och FastighetsMässan ingår partnerskap – medlemsrabatt på Nordic Workplace 11 – 12 nov

Delta på årets höjdpunkt inom Facility Management! Genom ett samarbete med branschorganisationen IFMA kan vi nu erbjuda dig möjligheten att delta på IFMAs årliga event Nordic Workspace till ett rabatterat pris.  

Genom en interaktiv livesändning får deltagarna möjlighet att lyssna till experter inom olika områden och ta del av många framgångsrika projekt om bl.a. digitalisering och hållbarhet i facility management branschen.

Temat för årets konferens är “BUILDING THE FUTURE – CREATING A SUSTAINABLE WORKLIFE”, och konferensens byggstenar är Digitalisering, Hållbarhet, Säkerhet & Wellness. Programmet består av olika case, paneldiskussioner, lösningsdrivna workshops och energifulla sessions. Ambitionen är att ge maximal inspiration, kunskap och konkreta take-aways!

Boka din plats på www.ifmawp.se

Scroll to Top