Lär känna oss på FastighetsMässan! Möt vår klusterchef Karin Lonntorp

"Att få människor att växa och utvecklas, att gemensamt nå uppsatta mål. Sen att få träffa så många intressanta personer, allt från utställare och besökare till samarbetspartners! Det är det bästa med mitt jobb."

Hej! Vem är du? Jag heter Karin Lonntorp och har arbetat som Head of Cluster på Easyfairs i 4 år. Jag lever med min man Carl-Johan och har 2 utflugna döttrar Rebecka & Amanda. När jag är ledig trivs jag bäst utomhus i naturen och när det är full fart.

Vad är det bästa med ditt jobb? Att få människor att växa och utvecklas, att gemensamt nå uppsatta mål. Sen att få träffa så många intressanta personer, allt från utställare och besökare till samarbetspartners!

Mässan firar 10 år – vad är framgångsreceptet? Vi försöker hela tiden att bli bättre att fokusera på att utvecklas med marknaden att vara inlyssnande och att vilja lite till. Att samla intressanta utställare som träffar rätt besökare i rätt forum.

Hur ser du på FastighetsMässans framtid? Det har aldrig varit viktigare att träffas face to face, människor behöver göra affärer, skapa relationer och träffa ”rätt”. Då är vi där och skapar en mötesplats för dem. Vi hjälper till att lösa problem helt enkelt.

Tack Karin! Ett slutord? Missa inte Fastighetsmässan i Stockholm, vi är ett team fyllt av energi och starka viljor med en hög servicegrad, det vill vi dela med oss av till dig!

Scroll to Top