Lär känna oss på FastighetsMässan!

Att få arbeta med engagerade, passionerade personer inom branschen och se hur våra partners och utställare skapar nya affärer och kontaktnät, det är det bästa med mitt jobb!”

Hej! Vem är du? Jag heter Emelie Törn och firar 4 år som projektledare på Easyfairs nu i juni. En hästtjej som tycker om att träna och anmäler mig gärna till diverse olika lopp och har en hatkärlek till burpees. 

 

Vad är det bästa med ditt jobb? Att få arbeta med engagerade, passionerade personer inom branschen och se hur våra partners och utställare skapar nya affärer och kontaktnät på mässan. Det är helt fantastiskt att få vara på plats under två dagar ”där det händer” på mässgolvet. När man arbetat med en mässa i så många månader och när man äntligen får öppna dörrarna och känna mässans puls. Det är magiskt!

 

Mässan firar 10 år – vad är framgångsreceptet? Vi har många utställare som varit med från starten, flera som hoppat på under tid och vi har tillsammans med utställarna och partners kommit dit vi är idag. Vi ser såklart att vi kommer fira 20 år – nu firar vi första decenniet!

Hur ser du på FastighetsMässans framtid? Behovet kommer alltid att finnas för utveckling och förvaltning av fastigheter. Vi som mässarrangör har en viktig roll att bemöta dessa behov och efterfrågan som finns för att föra branschen framåt. Jag ser en ljus framtid för FastighetsMässan.

 

Tack Emelie! Ett slutord? Jag är ser verkligen fram emot att få prata med många olika partners, besökare, utställare och organisationer framöver. Nu skall vi se till att skapa en Fastighetsmässa i Stockholm som överträffar förväntningarna! Jag är supertaggad.

Scroll to Top