Lär känna oss på FastighetsMässan!

“Känslan av att stå i entrén under mässans första morgon och släppa in alla förväntansfulla besökare är mäktig.”

Hej!

Vem är du? Jag heter Karin Gershagen och jag är projektkoordinator på FastighetsMässan. Jag har jobbat på Easyfairs i ca 2,5 år men är i princip född i en mässhall. Jag bor i ett hus i Göteborg med min fästman och vår hundvalp Charlie.

Vad är det bästa med ditt jobb? Att få se all planering komma till liv. Känslan av att stå i entrén under mässans första morgon och släppa in alla förväntansfulla besökare är mäktig.

 

FastighetsMässan firar 10 år – vad är framgångskonceptet? Att våga förändras med branschen. Att vi alltid ser över hur branschen ser ut och vad som är nyckelutmaningarna inför varje ny edition. Att se till att svarar på våra besökares problem och utmaningar.

Hur ser du på FastighetsMässans framtid? Ljust! Det är en bransch i som alltid kommer behövas, så det kommer alltid finnas ett behov av vår mötesplats. Folk behöver bo och leva och det är vårt jobb att se till att vi svarar på besökarnas frågor och behov under hela året, inte bara under mässans öppna dagar.

Tack Karin! Ett slutord? Jag vill lyfta upp hur viktigt samarbetet är för att lyckas med en mötesplats! Hade det inte varit för mitt team, våra partners, utställare och besökare hade det inte blivit någon mässa. Så jag hoppas att vi tillsammans kan skapa en fantastisk mötesplats i mars 2021 och många år framöver!

 

Scroll to Top